Αννίτα Πάνια σε Μαρία Σολωμού: «Τους πιάσατε όλους κορόιδο ότι δεν έχετε σχέση με τον Mente Fuerte ε;»

Μαρία Σολωμού

"Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω ότι αυτό που βλέπετε, ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι" ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Για το αν έχει σχέση ή όχι με τον Mente Fuerte απάντησε για πολλοστή φορά η Μαρία Σολωμού καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος. Η ίδια δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα κι απάντησε:

«Κοίταξε τώρα να τον πούμε σύντροφο… Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται. Δεν είναι αδιάκριτο. Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Δεν είναι θέμα η ανακοίνωση. Έχω αποφασίσει να μην λέω. Σύντροφος, σχέση, ο καθένας τα εννοεί και διαφορετικά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω ότι αυτό που βλέπετε, ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι. Κάνουμε Tik Tok μαζί, αλλά κάνω και με τις κολλητές μου» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής ο Ηλίας Ψινάκης κι η Αννίτα Πάνια μίλησαν στο τηλέφωνο με τον Mente Fuerte. Η παρουσιάστρια του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Μαρία μας είπε ότι δεν έχετε σχέση και δεν θέλει να του βάλει τίτλο… Σας εύχομαι να είστε πολύ καλά με την Μαρία, ταιριάζετε πάρα πολύ και να είναι η σχέση σας, όπως γουστάρετε. Δεν μας ενδιαφέρει. Χάρηκα που μιλήσαμε και σε περιμένουμε στην εκπομπή». Μετά το τέλος της επικοινωνίας και με την Μαρία Σολωμού, η Αννίτα Πάνια σχολίασε: «Θα τηλεφωνηθείτε κάποια στιγμή. Τους πιάσατε όλους κορόιδο ότι δεν έχετε σχέση ε;»