Αννίτα Πάνια: «Πάγωσε» όταν της είπαν στον αέρα για τη νέα της σχέση και τον Νίκο Καρβέλα!

Αννίτα Πάνια

"Μια χαρά είναι αυτός, μ' αρέσει πάρα πολύ με αυτόν που είσαι! Τον βρίσκω πολύ σεξουαλικό! Με τον Νίκο έχετε καλές σχέσεις";

Με αυτόν τον καλεσμένο η Αννίτα Πάνια θα έπρεπε να περιμένει να ακούσει τα πάντα στον αέρα. Αυτά που άκουσε, όμως, τα περίμενε ή μήπως όχι; Η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη και με το στόμα ανοιχτό, όταν ο Νίκος Αποστολόπουλος άρχισε να της μιλάει για την τωρινή της σχέση, αλλά και για τον Νίκο Καρβέλα.

«Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό; Μια χαρά είναι αυτός, μ’ αρέσει πάρα πολύ με αυτόν που είσαι. Τον βρίσκω πολύ σεξουαλικό. Μια χαρά είναι αυτός, τον πάω πάρα πολύ! Αν είναι αυτό που ακούω τέλειο!», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος και η Αννίτα Πάνια «πάγωσε».

Το δεύτερο «χτύπημα» του σχεδιαστή ήταν διαφορετικό: «Με τον Νίκο έχετε καλές σχέσεις; Θέλω το παιδί να είναι ευτυχισμένο και να βλέπει τους γονείς του. Ο Νίκος παντρεύτηκε την Άννα και εσένα. Βασικά, ο Νίκος είναι παντελώς τρελός! Με εμένα έπρεπε να τα έχει, όχι με εσάς»!

Και για το τέλος, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στην Αννίτα: «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι τον επόμενο που θα πάρεις, θα τον ντύσω εγώ. Κάποιον που φαντάζομαι εγώ μου αρέσει, αν πάρεις αυτόν».

Το περασμένο καλοκαίρι, δημοσιεύματα έλεγαν πως ο Νίκος Σαμοΐλης και η Αννίτα Πάνια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ίδια η παρουσιάστρια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε στην Espresso: «Σας απαντώ με το τραγούδι Δεν Παντρεύομαι του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη».