Αννίτα Πάνια: Έκοψε το βίντεο της Μέγκι Ντρίο στον αέρα

Αννίτα Πάνια

Δείτε τι έγινε με την Αννίτα Πάνια στον αέρα της εκπομπής.

Καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια ήταν σήμερα η Μέγκι Ντρίο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προβλήθηκε κι ένα βίντεο με δηλώσεις της Μέγκι, το οποίο, μετά από λίγη ώρα, έκοψε στον αέρα η Αννίτα Πάνια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάμε, παρ’ το! Έχω εδώ τη Μέγκι, δεν χρειάζεται να τη ρωτήσουμε όλα από το βίντεο».

«Είπα δύο όχι στο Survivor γιατί θεωρώ ότι με βάση την εμπειρία μου σαν μοντέλο, με τα κιλά μου, με την υγεία μου, δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Είπα όχι για να υπάρξω κάπου καλύτερα τηλεοπτικά και ίσως με διάρκεια. Με τον Acun κάναμε ένα μίτινγκ στα γραφεία του ΣΚΑΙ πριν φύγουν τα παιδιά, ώστε να ήμουν στην πρώτη ομάδα που θα μπει, αλλά μετά με κάλεσαν ξανά για να μπω στη θέση της Κάτιας Ταραμπάνκο όταν αποχώρησε», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο πρόσθεσε επίσης: «Οι φήμες για συμμετοχή της Ιωάννας Τούνη ήταν ένας λόγος για να μην πάω. Χρειάζομαι ψυχική ηρεμία και όχι άτομα δίπλα μου με τα οποία δεν ταιριάζω. Να πάω να τσακωθώ με την Τούνη τηλεοπτικά, δεν θέλω. Γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Μου έστειλαν μερικά απειλητικά μηνύματα κάποιοι φίλοι της. Θα ήθελα να έχω ένα ρόλο μικρό στο GNTM. Εγώ δουλεύω σαν μοντέλο, ενώ μερικές νικήτριες έχουν πάρει σβάρνα τα ριάλιτι. Δεν αναφέρομαι στη Ρασέλ, η οποία πήγε να κάνει copy paste τη Μέγκι στο GNTM. Δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας με την Εύη Ιωαννίδου».