Αννίτα Ναθαναήλ: «Όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήρθε σπίτι μου και έβγαλε την μάσκα»

Αννίτα Ναθαναήλ

Συγκινεί η Αννίτα Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Την Αννίτα Ναθαναήλ συνάντησε η Ζωή Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η γοητευτική Ελληνίδα μίλησε για την στενή της φιλία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον τρόπο με τον οποίο την πλησίασε καθώς και την πρώτη φορά που την είδε δίχως την μάσκα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αννίτα Ναθαναήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένιωσα ότι κάτι πρέπει να κάνω για να την βοηθήσω και έψαχνα καιρό πως να την πλησιάσω. Η αλήθεια είναι ότι είχα το βήμα και τον τρόπο να το κάνω, χάρη στον σύζυγο μου ο οποίος είναι παιδικός φίλος του προέδρου μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς Ήταν πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου, λάβαμε ατελείωτα χιλιάδες μηνύματα αγάπης και προσφοράς και αυτό έκανε δυνατό το να βγει η Ιωάννα από αυτό το τέλμα που βρισκόταν».

«Βρισκόταν εγκλωβισμένη μεταξύ νοσοκομείου και σπιτιού σε ένα περιβάλλον πολύ αφιλόξενο με αρκετούς κινδύνους. Και το πρώτο πράγμα που θέλαμε ήταν να την απομακρύνουμε από αυτό το περιβάλλον που παρακολουθείτο από την δράστρια και αυτή ήταν μόνο η αρχή».

«Ήταν πάρα πολύ συγκινητική η στιγμή όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήρθε σπίτι μου και έβγαλε την μάσκα. Μου είπε, «με βλέπεις;» και η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είμαι πολύ ψύχραιμη εκείνη τη στιγμή και πολύ δυνατή για να μην αντιδράσω» συμπλήρωσε η Αννίτα Ναθαναήλ στο μαγκαζίνο της Ζωής Κρονάκη, «Μαμα-δες» στη δημόσια τηλεόραση. «Δεν αντέδρασα γιατί ήμουν οπλισμένη και ήξερα πως ότι δω θα είναι κάτι δύσκολο».