Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήταν σαν μια μούτζα στην Ιωάννα η απουσία της κατηγορούμενης»

Αννίτα Ναθαναήλ

Όσα εξομολογήθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ στο Happy Day...

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ το πρωινό της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Γολγοθά που ανεβαίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, της οποίας η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα, καθώς βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αννίτα Ναθαναήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα είμαστε πολύ κοντά και δεν το πίστευα ότι η Ιωάννα πραγματικά θα μπει στη ζωή μου. Δεν θα είναι δηλαδή απλά ένα πρόσωπο που θα βοηθήσω σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου».

«Ήταν πολύ μεγάλη η έκρηξη συναισθημάτων. Τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει την Ιωάννα για όλο αυτό που θα συνέβαινε χθες. Η Ιωάννα είναι ένα παιδί που έχει ζήσει τον εγκλεισμό όπως κανένας άλλος, έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι της όλο αυτό το διάστημα μη μπορώντας να βγει. Υπήρχε ο συναισθηματικός φόρτος και ήταν η κορύφωση εκείνη η στιγμή. Όλος αυτός ο κακός χαμός με τους δημοσιογράφους. Τη στρέσαρε πάρα πολύ, δυσκολεύτηκε να το διαχειριστεί και δυσκολεύτηκαν και οι δημοσιογράφοι να το διαχειριστούν. » πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Η Ιωάννα πέρασε με τους συνηγόρους κατευθείαν μέσα και τότε μάθαμε πως η κατηγορούμενη δεν θα παραβρεθεί. Δεν είχε γίνει καμία δήλωση μέχρι τότε, δεν είχαμε καμία εικόνα. Οι πρώτες κουβέντες, μάλιστα, μεταφέρθηκαν από κάποια τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν εκεί».

«Αυτό ήταν μια μεγάλη απογοήτευση. Ακόμα και την τελευταία στιγμή όλοι ελπίζαμε ότι θα υπάρχει κάποιας μορφής ένδειξη μεταμέλειας. Ένα μεγάλο συγνώμη… Κάτι… Η παντελής αποχή και απουσία της κατηγορούμενης ήταν σαν μια μούτζα στην Ιωάννα που έβαλε όλες τις δυνάμεις προκειμένου να προσέλθει και να παραστεί στη δίκη».