Άννα Ζηρδέλη: «Την περσινή χρονιά η Ελεονώρα Μελέτη το πήρε όλο επάνω της και μπράβο της, μαγκιά της»

Άννα Ζηρδέλη

"Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι καλό είναι κάποιος να παίρνει κομμάτι της ευθύνης, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα" εξηγεί η Άννα Ζηρδέλη.

Την Άννα Ζηρδέλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος το πρωινό της Τρίτης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια τοποθετήθηκε τόσο για την πρόωρη αυλαία του MEGA Καλημέρα όσο και για την τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στο τιμόνι της παρουσίασης νέου ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Ζηρδέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι κάνουμε λάθη, δεν είναι κανείς τέλειος και δεν είναι κανείς αλάνθαστος. Όταν καταλάβουμε και συνειδητοποιήσουμε ότι καλό είναι κάποιος να παίρνει κομμάτι της ευθύνης, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για όλους τους υπόλοιπους. Αυτό που λέμε ότι στην αποτυχία όλοι μαζί και στην επιτυχία ένας, δεν πάει έτσι».

«Την περσινή χρονιά βγήκε η Ελεονώρα Μελέτη και είπε «το παίρνω όλο πάνω μου». Το χρεώθηκε και μπράβο της, μαγκιά της

«Μου άρεσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση του Tv Queen. Την είδαμε επιτέλους και σε κάτι διαφορετικό. Νομίζω όμως ότι θα θέλει χρόνο και η ίδια για να το κάνει ακόμα καλύτερα και πιο δικό της» πρόσθεσε, ακόμα, η Άννα Ζηρδέλη στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.