Άννα Ζηρδέλη: «Είμαι στο πόστο μου με το σπαθί μου και με τη δουλειά μου»

Άννα Ζηρδέλη

"Δεν θέλω αύριο-μεθαύριο να λένε: εγώ την "βόλεψα", γιατί είχαμε φιλικές ή διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν είχα ποτέ σχέση από τον χώρο, για να τον υποχρεώσω να με τοποθετήσει κάπου", ξεκαθαρίζει η Άννα Ζηρδέλη.

Η Άννα Ζηρδέλη μιλά στον Στέλιο Δρουμαλιά και την κάμερα του Breakfast@Star. Η γνωστή δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει στην ομάδα της Ελεωνόρας Μελέτη στο «MEGA Καλημέρα», αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια, το φλερτ που δέχεται στα social media.

«Το ρεπορτάζ είναι μαγεία. Αν σταματήσεις να το κάνεις, δεν έχει ουσία να είσαι στο πάνελ. Η ομάδα της εκπομπής με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου έδωσε χώρο», δηλώνει η Άννα Ζηρδέλη, αναφέροντας ότι δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Προτεραιότητα είναι το κανάλι και το συμβόλαιο που τρέχει. Αν θέλω και θέλουν και έρθουν τα πράγματα έτσι, θα το δούμε», τονίζει η δημοσιογράφος και παραδέχεται πως θα επέστρεφε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εάν ήταν ελεύθερη επαγγελματικά και της γινόταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

«Στη δουλειά μου τώρα χρωστάω μεγάλα ευχαριστώ και δεν τα ξεχνάω. Βρίσκομαι στο πόστο μου με το σπαθί μου. Δεν θέλω αύριο-μεθαύριο να λένε: εγώ την «βόλεψα», γιατί είχαμε φιλικές ή διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν είχα ποτέ σχέση από τον χώρο, για να τον υποχρεώσω να με τοποθετήσει κάπου», ξεκαθαρίζει η Άννα Ζηρδέλη.

Δέχεται φλερτ στα social media; Η Άννα Ζηρδέλη απαντά:

«Με έχουν φλερτάρει, μου στέλνουν μηνύματα, φωτογραφίες και πιο προσωπικά σχόλια. Μου γράφουν καμιά φορά «τι μωρό είσαι εσύ» ή «μωρό μου» και λέω: θα νομίζει κανείς ότι τα έχω με κάποιον από τα social media. Επιτέλους είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δόξα τω Θεώ».