Άννα Βίσση: «Με τον Νίκο Καρβέλα χωρίσαμε για το λιγότερο σημαντικό πράγμα»

Άννα Βίσση

"Όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Καρβέλας και έπαιζε πιάνο, εκείνη την ώρα έκλαιγα εγώ αλλά κανείς δεν το ήξερε", εξομολογείται η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια στην μουσική και η συναυλία που έδωσε στη Λάρνακα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 50.000 άτομα. Μαζί της ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, η Καίτη Γαρμπή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Μπάμπης Στόκας αλλά και η αδελφή της Λία Βίσση. Ο Νίκος Καρβέλας δεν ήταν στην σκηνή αλλά εμφανίστηκε με βίντεο.

Στην επιστροφή της στην Ελλάδα, η Άννα Βίσση έπεσε επάνω στην κάμερα του Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα και ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος…

«Μικρός δεν περιμένεις τίποτα, απλά ανοίγεσαι, φεύγεις μπροστά στο όνειρό σου. Όταν μεγαλώσεις και κοιτάς πίσω, είναι πολύ ωραίο που θυμάσαι πώς έγινε όλο αυτό σιγά σιγά», είπε αρχικά η Άννα Βίσση και στη συνέχεια εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα:

«Όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Καρβέλας και έπαιζε πιάνο, εκείνη την ώρα έκλαιγα εγώ αλλά κανείς δεν το ήξερε. Χωρίζουν έτσι οι άνθρωποι και είναι μια χαρά. Χωρίσαμε για το λιγότερο σημαντικό πράγμα που είναι το ερωτικό ζευγάρι. Έφυγε αυτό. Η σχέση όμως, η αγάπη και όλο αυτό που μας συμβαίνει δεν μπορεί να χωρίσει και κανείς δεν το παρεξηγεί αυτό, ούτε οι μετέπειτα σχέσεις του Νίκου ούτε οι μετέπειτα σχέσεις οι δικές μου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο και αν μπορούμε και τα ξεχωρίζουμε αυτά είναι πολύ ώριμο για μας και πολύ ωραίο».