Άννα Βίσση: «Ήταν σαν να γνώριζαν μία άλλη γυναίκα»

Άννα Βίσση

"Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα που είναι δυστυχώς κρυμμένα. Καλοί είναι όλοι αυτοί οι διαγωνισμοί και τα shows αλλά μπορούν και να χαντακώσουν ένα παιδί" αναφέρει η Άννα Βίσση.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Άννα Βίσση. Η κορυφαία ερμηνεύτρια παραβρέθηκε σε απονομή αθλητικών βραβείων και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Η εξέλιξη έρχεται με τη δικαίωση και την αναγνώριση. Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά. Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα που είναι δυστυχώς κρυμμένα. Καλοί είναι όλοι αυτοί οι διαγωνισμοί και τα shows αλλά μπορούν και να χαντακώσουν ένα παιδί» αναφέρει η Άννα Βίσση.

Για την εμπειρία της από τη Eurovision σχολιάζει: «Τρεις φορές στη Eurovision. Πώς μπορεί κανείς να αισθάνεται; Δεν θέλω να το εκφράζω, γιατί είναι κάτι που θέλω να με κρατάει προσγειωμένη. Μόνο έτσι μπορώ να συνεχίσω να εξελίσσομαι», ωστόσο αρνήθηκε να αναφερθεί στις εξελίξεις με τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό.

Σε ερώτηση που της έγινε για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί, η Άννα Βίσση απαντά: «Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ζωή από το να γυμνάζεται και να τρέφεται κανείς σωστά και στο σώμα και στο πνεύμα του», ενώ για το μεγαλύτερο βραβείο που έχει λάβει στη ζωή της επισημαίνει: «Ήταν όταν οι εγγονοί μου ήρθαν να με δουν για πρώτη φορά να τραγουδάω. Ήταν σαν να γνώριζαν μία άλλη γυναίκα».

Τέλος, η Άννα Βίσση θυμάται και τη νίκη της στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, λέγοντας: «Δεν το πίστευα με τίποτα ότι θα βγω πρώτοι. Ήταν τόσοι γνωστοί και μεγάλοι καλλιτέχνες και κέρδισα εγώ».