Άννα Βαγενά: «Σίγουρα η έκφραση του Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε ήταν σκληρή, αλλά…»

Τι λέει για τον Λάκη Λαζόπουλο και το γιουχάρισμα στο Κιλελέρ;

Σε συνέντευξή της στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και στην εκπομπή «Καλημερούδια» η Άννα Βαγενά μίλησε για τον πολύχρονο γάμο της με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τα …λοξοκοιτάγματα… την ατάκα του Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε και τη στήριξη στην κυβέρνηση, τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και το γιουχάρισμα στο Κιλελέρ.

Η σχέση της με τον Κηλαηδόνη: «Ποιος ερωτευμένος άνθρωπος δεν ζηλεύει; Όταν παύουμε να ζηλεύουμε, παύουμε να είμαστε ερωτευμένοι. Βέβαια, κάποιες φορές ο Λουκιανός κοιτούσε και αλλού. Όχι σας εκδίκηση, αν συνέβαινε, θα συνέβαινε επειδή κάποιος άλλος άντρας θα με ενδιέφερε. Μετά από 40 χρόνια ή 20 ή 15 και λιγότερα να μην σε ενδιαφέρει κάποιος άλλος; Όποιος το λέει είναι ψέμα. Είναι ψεύτης. Άλλο τι επιλέγεις να κάνεις. Ε βέβαια μου έχει τύχει, αλλιώς θα έλεγα ψέματα.»

Σόιμπλε: «Σίγουρα η έκφραση ήταν σκληρή, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, πόσοι από εμάς δεν το είπαμε βλέποντας τον Σόιμπλε, με τον τρόπο που πολεμά τη χώρα μας. Πόσες φορές δεν μας ήρθε αυτό να το πούμε στο στόμα. Να είμαστε ειλικρινείς. Μας πιάνει η ευαισθησία μετά, όταν κάποιος λέει κάτι.»

Η στήριξη του Λάκη στην κυβέρνηση: «Να σας πω την αλήθεια δεν τις βλέπω τις εκπομπές του Λάκη. Τον Λάκη όχι απλώς τον γνωρίζω, εγώ τον έβγαλα στη δουλειά. Ας την στηρίξει και κάποιος αυτή την κυβέρνηση, γιατί η κυβέρνηση αυτή μόνο επίθεση δέχεται από όλα τα ΜΜΕ. Ας την στηρίξει και κάποιο δεν πειράζει. Με τον Λάκη έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε.»

Νότης Σφακιανάκης: «Ο Νότης Σφακιανάκης σίγουρα εκφράζει μερίδα της κοινής γνώμης με αυτά που λέει, αλλά αυτό είναι δυσάρεστο. Ελπίζω να είναι μικρή η μερίδα. Ας του πουν ότι αν ήταν αυτός μέσα στο σπίτι του και αρχίζαν να τον βομβαρδίζουν, έχει λεφτά φαντάζομαι και χαίρομαι να έχει, και έφευγε σε μια άλλη χώρα και έπαιρνε και κάποια λεφτά που θα μπορούσε να πάρει… είναι ρίψασπις;»

Το γιουχάρισμα στο Κιλελέρ: «Αυτοί που φώναζαν, οι τρεις τέσσερις άνθρωποι ήταν από αυτούς που έκλεψαν, που καταλήστεψαν τους γεωργικούς συνεταιρισμούς και τις γεωργικές ενώσεις. Αγροτοσυνεταιριστές ήταν, οι οποίοι είναι βεβαρημένοι με βαρύ παρελθόν. Εγώ γιούχαρα τον περιφερειάρχη και συμβολικά, για να τους δείξω πόσο εύκολο είναι να το κάνει κανείς αυτό. Ένας άνθρωπος που πάει να καταθέσει στεφάνι, εκείνη την ώρα είναι ανυπεράσπιστος.»