Άννα Βαγένα: «Έβγαλα σχεδόν με το ζόρι στη σκηνή τον Λάκη Λαζόπουλο»

Άννα Βαγενά

Η Άννα Βαγένα πρόδωσε το άγνωστο ξεκίνημα του δημοφιλούς καλλιτέχνη!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Βαγένα στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου την Κυριακή. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση ζωής με τον αείμνηστο σύζυγο της, Λουκιανό Κηλαηδόνη αλλά και την ανακάλυψη που έκανε στον… Λάκη Λαζόπουλο!

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Βαγένα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ένα ένστικτο που είδα ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και το δίδυμο Ρέππας – Παπαθανασίου είχαν εξαιρετικό ταλέντο. Ειδικά ο Λάκης είναι γέννημα θρέμμα δικό μου και του Θεσσαλικού θεάτρου. Ήταν όπως πολλοί άνθρωποι που έρχονταν και βοηθούσαν εθελοντικά μέχρι που κάποια στιγμή μου είπε ότι γράφει κιόλας. Μου έφερε τα κείμενα και ήταν εξαιρετικά, ήταν διαμάντια. Του είπα να παίξει και δεν ήθελε. Ντρεπόταν. Τη μια ήταν η γιαγιά του άρρωστη, όλο δικαιολογίες μου έλεγε και τον έβγαλα σχεδόν με το ζόρι στη σκηνή. Και από την πρώτη στιγμή που βγήκε έγινε πάταγος».

«Ο Λουκιανός δεν έγραψε ερωτικά τραγούδια για μένα. Βέβαια, στο «Κορίτσι Κυριακάτικο» είχε γράψει ο Γκάτσος του στίχους για μένα και έβαλε την μουσική ο Λουκιανός».

«Μου έλεγε πως «εγώ έχω εσένα και εσύ έχεις εμένα, έχεις τον έρωτα μου». Και έτσι ήταν. Όταν είσαι τόσο πλήρης με έναν άνθρωπο, δεν χρειάζεσαι επιβεβαιώσεις από εξωτερικά στοιχεία» συμπλήρωσε η Άννα Βαγένα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.