Άννα Τσουκαλά: «Σκηνοθέτης του Εθνικού μού είπε ότι αν δεν κοιμηθώ μαζί του, δεν θα πάρω κανένα ρόλο»

Άννα Τσουκαλά

«Αυτοί όλοι μιλάνε μεταξύ τους και λέει “μην πάρεις την Τσουκαλά γιατί δεν μας κάθεται”», λέει η Άννα Τσουκαλά.

Στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα έδωσε συνέντευξη η Άννα Τσουκαλά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που υπέστη, αλλά και για τις απειλές που δέχτηκε και οι οποίες ήταν και η αιτία που έφυγε από την Ελλάδα.

«Στην αρχή η ζωή στο Μανχάταν ήταν πολύ δύσκολη γιατί έφυγα με κατάθλιψη από την Ελλάδα. Ένας καθηγητής στην πρώτη δραματική σχολή που ήμουν μου είπε ότι “αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν θα συνεχίσεις, δεν θα παίξεις άλλο θέατρο”. Σου κόβουν τα φτερά σου και υπάρχει μια μεγάλη κλίκα που άμα θέλουν να σε κατασπαράξουν, μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό. Ένας, μάλιστα, είχε βγάλει και ναρκωτικά και μου είπε να τα ξεκινήσω γιατί έτσι θα μου αρέσει και η ζωή που θα ξεκινήσω μαζί του. Τα πέταξα όλα και άρχισα να ουρλιάζω», είπε αρχικά η Άννα Τσουκαλά.

Η Άννα Τσουκαλά συμπλήρωσε: «Με το που βγήκα από τη σχολή δέχτηκα πάρα πολλές παρενοχλήσεις. Μεγάλος και γνωστός σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου μου είπε ότι “αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν πρόκειται να πάρεις κανένα ρόλο γιατί και η τάδε που είναι μεγάλη και τρανή ήταν μαζί μου οκτώ χρόνια, εγώ την έκανα όνομα”. Ένας άλλος σκηνοθέτης μου είπε να πάω από το δωμάτιό του να μου δώσει το επόμενο σενάριο. Με το που πήγα, έκλεισε την πόρτα και μου όρμηξε, ούρλιαζα, έκανα εμετό. Μου είπε “δεν θα ξαναπαίξεις ποτέ μαζί μου”».

«Αυτοί όλοι μιλάνε μεταξύ τους και λέει “μην πάρεις την Τσουκαλά γιατί δεν μας κάθεται”. Με τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως δικαιώθηκα. Πέρασα τόσο δύσκολα, πάχαινα, αδυνάτιζα, θυμάμαι άπειρες νύχτες να κλαίω στο μαξιλάρι μου. Άνοιγε η μύτη μου κι έτρεχε αίμα. Με απείλησαν και γι’ αυτό έφυγα από την Ελλάδα. Μου έλεγαν ότι “σήκω και φύγε, μας χαλάς τη δουλειά, οι ώρες σου είναι μετρημένες”. Αυτό έγινε από έναν άνθρωπο που δούλευε σε ένα κανάλι και ήταν τελικά και ο λόγος που έφυγα», πρόσθεσε επίσης η Άννα Τσουκαλά.