Άννα Μπεζάν: «Φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος»

Άννα Μπεζάν

«Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνη ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά», λέει η Άννα Μπεζάν.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη η Άννα Μπεζάν, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά.

«Είμαι πολύ καλά, είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνη ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά. Είμαι 5,5 μηνών και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά. Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω.

Θα ήθελα το μωρό να πάρει το χιούμορ μου και την ψυχραιμία και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του. Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού. Έκανα 4 τεστ εγκυμοσύνης, το έστειλα στον Δημήτρη και νόμιζε ότι έκανα πλάκα», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

Κλείνοντας, η Άννα Μπεζάν είπε: «Η κόρη μας θα είναι η Χριστίνα Πάππα τζούνιορ, όσο το συνειδητοποιεί είναι τρελαμένη. Την Χριστίνα την σέβομαι, είναι μαμά του Δημήτρη. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου. Θέλω να απολαύσω την γέννα, να το ζήσω 100%».