Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου: «Κρύβαμε τις εφημερίδες από τον γιο μου για να μη μάθει για το διαζύγιο, έχω τύψεις»

Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου

"Φοβήθηκα ότι θα τον χάσω" - Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου για λογαριασμό της εκπομπής Happy Day. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την πορεία της στην πολιτική, την προσωπική της ζωή, το διαζύγιο αλλά και τη σχέση με τον 19χρονο γιο της.

«Όταν έγινα βουλευτής στη Β’ Αθηνών ήρθα εδώ με το παιδί μου. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί. Ευτυχώς είχα τη μάνα μου, αλλιώς δεν έβγαινε αυτό το έργο» εξομολογείται η γνωστή πολιτικός και προσθέτει: «Τον πρώτο χρόνο στην Αθήνα με τον Χρηστάκη ήταν πολύ δύσκολος χρόνος με το διαζύγιο, τη μετακόμιση. Έχεις όλη μέρα τύψεις, ακόμα έχω για το παιδί. Τώρα είναι 19 χρονών, είναι φοιτητής».

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αφηγείται κάποια δύσκολα περιστατικά που έχει βιώσει με τον γιο της, με φόντο το διαζύγιό της και τα δημοσιεύματα στον Τύπο.

«Θυμάμαι να ‘μαστε σε φιλικό σπίτι στη Σκιάθο, να ‘ναι Κυριακή και να λένε όλοι να κρύψουμε τις εφημερίδες. Θυμάμαι που τον φώναξα μια μέρα, είχε βάλει μία εφημερίδα πρωτοσέλιδο ότι ήμουν με έναν άλλο κύριο στην Κάρπαθο. Του λέω «Χρήστο, πού είμαστε;», μου λέει «Με κοροϊδεύεις; Στη Σκιάθο». Του λέω «διάβασε τι λέει η εφημερίδα», μου λέει «λέει ότι είσαι στην Κάρπαθο με τον κύριο τάδε». Του λέω έτσι θα αντιμετωπίζεις την κατάσταση«.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ευρωβουλευτής της ΝΔ αποκαλύπτει ότι ο γιος της επιμελείται τις δημόσιες ομιλίες της, ότι την συμβουλεύεται για τα προσωπικά του ζητήματα και πως την παροτρύνει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.