Άννα Μενενάκου: «Είναι λυπηρός ο τρόπος που αντιμετωπίζει η μία γυναίκα την άλλη»

Άννα Μενενάκου

«Γυναίκα προς γυναίκα πρέπει να είμαστε προσεκτικές γιατί θα το βρούμε μπροστά μας», λέει η Άννα Μενενάκου.

Η Άννα Μενενάκου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου. Η ηθοποιός μίλησε και για τον λυπηρό τρόπο που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν άλλες γυναίκες.

«Νιώθω αγάπη και αποδοχή από τον χώρο, ούτε με έχει αδικήσει κανείς για κάτι. Πιστεύω ότι έχω πάρει αυτά τα πράγματα που μέχρι τώρα μου αξίζουν. Ίσως εγώ να μην έχω κάνει κάτι για να μην μου έχει προταθεί κάτι άλλο. Ίσως εγώ δεν προσπάθησα αρκετά. Νομίζω όμως ότι αυτά που θέλησα, έχουν έρθει. Μη λέμε πάντα ότι κάποιος δεν μας διαλέγει, μπορεί κι εμείς να μην είμαστε έτοιμοι για κάτι», είπε αρχικά η Άννα Μενενάκου.

Η Άννα Μενενάκου είπε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι γενικά αυτό είναι ένα θέμα που το αντιμετωπίζουμε πολύ οι γυναίκες. Αυτό δεν έχει να κάνει με κανέναν σύντροφο και κανέναν Τσαφούλια. Έχει να κάνει με τον τρόπο που αυτή η κοινωνία και οι ίδιες οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε τις άλλες γυναίκες και αυτό είναι λυπηρό. Εγώ τις λατρεύω τις γυναίκες. Γυναίκα προς γυναίκα πρέπει να είμαστε προσεκτικές γιατί θα το βρούμε μπροστά μας».