Άννα Μάσχα: «Όλοι έχουμε δεχθεί κακοποίηση, με ταράζει η τόσο μεγάλη καταπίεση»

Άννα Μάσχα

"Οι γυναίκες μπορεί να έχουν δεχθεί λίγο παραπάνω" ομολογεί η Άννα Μάσχα.

Η Άννα Μάσχα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η τηλεοπτική μας Χάδω μίλησε για τις καταπιεστικές συμπεριφορές που πρωταγωνιστούν στη σειρά αλλά και την ευρύτερη κακοποίηση στην ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα, η Άννα Μάσχα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βλέπουμε στη σειρά πως υπάρχει μεγάλη καταπίεση. Γενικά οι νέες γενιές πως καταπιέζονται από τις μεγαλύτερες. Εγώ πιστεύω ότι καταπιέζονταν και τα αγόρια για να κάνουν το θέλημα των γονιών τους ενώ δεν ήθελαν. Έμπλεκαν και αυτά σε γάμους και καταστάσεις που δεν ήθελαν αλλά έπρεπε να το κάνουν. Με ταράζει μερικές φορές αυτή η τόσο μεγάλη καταπίεση».

«Είναι όμως ωραίο ότι το ξαναθυμόμαστε γιατί, ναι μεν είναι η δεκαετία του ’50 και μπορεί να φαντάζει μακρινή, αλλά δεν είναι και τόσο».

«Νομίζω ότι όλοι έχουμε δεχθεί κακοποίηση, εννοείται. Οι γυναίκες μπορεί να έχουν δεχθεί λίγο παραπάνω αλλά γενικά όλα τα άτομα που είναι πιο «αδύναμα» έχουν δεχθεί καταπίεση» συμπλήρωσε, επίσης, η Άννα Μάσχα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.