Άννα Μάσχα: «Δεν πιστεύω στον Θεό αλλά δεν είμαι γενναία για να είμαι εντελώς άθεη»

Άννα Μάσχα

"Δεν ξέρω αν έχω την τιμή να ανήκω στους πραγματικοί άθεους" παραδέχθηκε η Άννα Μάσχα.

Την Άννα Μάσχα φιλοξένησαν η Ναταλία Γερμανού και η Ναταλία Αργυράκη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το απόγευμα της Κυριακής στον Alpha. Μέσα σε όλα, η σημαντική μας ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση με την θρησκεία εκφράζοντας την αδυναμία να χαρακτηρίσει τον εαυτό της εντελώς άθεη.

Ειδικότερα, η Άννα Μάσχα εξομολογήθηκε πως «όπως και η Διαμάντω στη σειρά έτσι και γω είχα στο παρελθόν πράγματα που με κρατούσαν πίσω. Συνήθως σε κάτι ερωτικά, εκεί κολλάγαμε αλλά ξεκολλούσα γιατί πάντα πίστευα ότι υπάρχει ένας καλός άγγελος. Δεν πιστεύω στον Θεό ή την θρησκεία αλλά κάτι μέσα μου υπάρχει σαν ένστικτο που λέει ότι «ως εδώ, μην κολλήσεις παραπάνω». Είναι πολύ γενναίο να μπορούσα να πω ότι δεν πιστεύω εντελώς αλλά δεν πιστεύω στον Θεό έτσι όπως μας τον παρουσιάζει η θρησκεία. Όχι, δεν πιστεύω σε αυτόν έτσι όπως μας τον παρουσιάζει αλλά δεν είμαι τόσο γενναία για να είμαι εντελώς άθεη».

«Θεωρώ ότι οι πραγματικοί άθεοι είναι πολύ γενναίοι άνθρωποι και βαθιά ανθρωπιστές επίσης. Δεν ξέρω αν έχω την τιμή να ανήκω σε αυτούς».

«Τώρα από που αντλώ δύναμη… Λέω και γω, «αχ Θεέ μου»! Εννοείται» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Άννα Μάσχα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.