Άννα Μαρία Βέλλη κατά Βαρθακούρη και Μαλέσκου – «Ξεπλένουμε ανδρείκελα»

Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη ρίχνει τα βέλη της σε Ιωάννα Μαλέσκου κι Αντελίνα Βαρθακούρη για Σάκη Κατσούλη.

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη με τις παρουσιάστριες του ΣΚΑΙ Ιωάννα Μαλέσκου και Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς δεν συμφωνεί καθόλου με σχόλιά τους για τον Σάκη Κατσούλη.

Η ίδια, θέλοντας να στηρίξει τον φίλο της Νίκο Μπάρτζη για τις χθεσινές του δηλώσεις σε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, έγραψε στο Twitter: «Υγ. κι από όσο είδα ούτε η μαμά κ η γιαγιά της Μαριαλένας θέλουν για το παιδί τους 1«άνδρα»σαν τον Σάκη. Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν Υγ2. Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβούνται να μιλήσουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα.#MeToo… Εγώ πάντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια. Και ούτε εσείς να θέλετε. Να θέλετε έναν άντρα που σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Έναν άντρα που σας σέβεται. Έναν ΑΝΘΡΩΠΟ αληθινό…

Μαλέσκου και Αντελίνα: όλες θα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Σάκη. Τι ακούω «Όλες θα θέλαμε έναν χειριστικό (πχ μην μιλάς εσύ), τραμπούκο (πχ θα τα πούμε χωρίς κάμερες και συμβόλαια), Πατριάρχη (πχ παντελονάτα είναι 8 στις 10 λέξεις του -λες κι εμείς τα κορίτσια δεν φοράμε παντελόνια)» σημείωσε σε έντονο ύφος η Άννα Μαρία Βέλλη.