Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν αισθανόμασταν καμία ασφάλεια φέτος στο Rodeo»

Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποκαλύπτει πως έμαθε για το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής Rodeo.

Η συνεργάτιδα του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναΐδος Νέγκα, η Άννα Μαρία Βέλλη εκμυστηρεύτηκε στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό για το πως πληροφορήθηκε πως η εκπομπή Rodeo κόβεται, αλλά και τα συναισθήματα της και τις σκέψεις της μετά το ξαφνικό τέλος.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι αστείο. Είχα ξυπνήσει το πρωί της Τρίτης, έκανα personal. Είχε έρθει η δασκάλα μου στο σπίτι και χτυπάει το τηλέφωνο μου δύο φορές και λέω καλά θα το σηκώσω μετά, δεν σταματάω τώρα τη γυμναστική. Την τρίτη φορά λέω δεν μπορεί κάτι έγινε και ενημερώθηκα ότι κόπηκε. Συνέχισα τη γυμναστική κανονικά και μετά από καμιά ώρα άρχισα να το επεξεργάζομαι. Το πήρα καλά. Γενικά δεν έπεσα από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε, αλλά δεν ήταν οι συνθήκες τέτοιες ώστε να ζούμε σε ένα σύννεφο και να πιστεύουμε ότι το Rodeo δεν το κλονίζει κανείς και ότι δεν θα συμβεί τίποτα. Δεν το περίμενα, αλλά δεν έπεσα και από το σύννεφα. Ήταν κάτι που μου ακούστηκε και λογικό. Καμία ασφάλεια δεν αισθανόμασταν φέτος, αλλά νομίζω ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.

Προφανώς και στεναχωρήθηκα. Κι ο λόγος που στεναχωρήθηκα περισσότερο είναι γιατί θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζουν πολλά πράγματα στην τηλεόραση και δεν μου ταιριάζουν και πολλές ομάδες. Είμαι τηλεοπτικά περίεργος άνθρωπος. Δεν μπορώ να πάω τόσο πολύ με την τηλεόραση και ό,τι άλλο είχα κάνει δεν μου ταίριαζε και ήρθε κάτι που μπόρεσα να ενταχθώ με πολύ ωραίο τρόπο σε μια πολύ ωραία ομάδα, με ένα περιεχόμενο που είναι κωμωδία, που είναι αυτό που ξέρω να κάνω. Με βοηθούσε να έχω στοιχεία υποκριτικής. Δεν είμαι παρουσιάστρια. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνεις εσύ, το θαυμάζω. Εκτός αν μου πουν ότι κάνεις το ρόλο της παρουσιάστριας. Αυτό έκανα στο Rodeo και είχα και τρομερή ελευθερία και από τον Βαγγέλη και από την Αθηναΐδα», ανέφερε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την εκπομπή Rodeo!