Άννα Μαρία Βέλλη: “Ας πουν ότι θέλουν, αν έρθουν να με δουν στο θέατρο”

Άννα Μαρία Βέλλη

"Πήρε και μένα η μπάλα χωρίς να έχω καν κάνει δηλώσεις"

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Άννα Μαρία Βέλλη με αφορμή την παράσταση «Κούκλες» που συνεχίζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η νεαρή ηθοποιός, παρουσιάστρια μίλησε μέσα σε όλα για τη νικήτρια του Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν που συμμετέχει στην ίδια παράσταση.

“Έγινε ότι έγινε με την Ειρήνη, μονταρίστηκαν οι δηλώσεις της έτσι όπως μονταρίστηκαν, συνηθίζεται άλλωστε στην τηλεόραση να θυματοποιείς ανθρώπους που είναι πιο εύκολοι στόχοι” σχολίασε χαρακτηριστικά. “Πήρε και μένα η μπάλα χωρίς να έχω καν κάνει δηλώσεις, Την παράσταση δεν ήρθε κανείς από τους δημοσιογράφους που σχολίασαν αρνητικά να την παρακολουθήσει.”

“Είναι μία παράσταση πολύ βασισμένη στο πως είναι χτισμένο το ριάλιτι του GNTM. Η Ειρήνη είναι ιδανική για αυτό γιατί έχει περάσει όλο αυτό του ριάλιτι, το ξέρει πολύ περισσότερο, το έχει στο πετσί της” πρόσθεσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

“Αφιέρωσα ενέργεια σε κάτι που θεωρώ ότι δεν άξιζε και έμαθα πραγματικά να μην το ξανακάνω. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, εκτίθεμαι, αν έρθει να με δει στο θέατρο” συμπλήρωσε η Άννα Μαρία Βέλλη και πρόσθεσε πως, “δεν θα δείξω το πτυχίο μου σε κανέναν”.

Επίσης, η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια σχολίασε δημοσιεύματα που την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία.