Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη

"Με την εξέλιξη του παιχνιδιού περίμενα ότι θα έφτανα στην πεντάδα κι όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος" δήλωσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Στον καναπέ του The 2Night Show κάθισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, όπου εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πως έζησε την εμπειρία της στο Big Brother αλλά και το πως ένιωσε όταν ανακοινώθηκε ότι είναι η νικήτρια του ριάλιτι.

«Ένιωσα με το που άκουσα ότι νίκησα ότι με έχει ψηφίσει όλος ο κόσμος… Δεν πίστευα ότι θα είμαι νικήτρια για αυτό άλλωστε είχα αυτήν την αντίδραση που για πολλούς ήταν υπερβολική. Δεν το έκανα επίτηδες, έτσι μου βγήκε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ γιατί ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια.

Με την εξέλιξη του παιχνιδιού περίμενα ότι θα έφτανα στην πεντάδα κι όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος. Ένιωσα δικαίωση, ανακούφιση κι ήρθαν όλες οι έντονες εικόνες στο μυαλό μου. Η καρδιά μου γύρισε πίσω κι είπα μα όντως ο κόσμος με κατάλαβε και με ψήφισε; Ήμουν σε κατάσταση σοκ.»