Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ρωτήστε τον Νίκο Μουτσινά γιατί δεν πήγα πέρυσι στην εκπομπή του»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη

«Όταν η σάτιρα γίνεται προσωπική επίθεση και αφορά και την ιδιότητά μου ως δικηγόρος, εκεί είμαι κάθετη, κατηγορηματική, δεν αναγνωρίζω κανένα ελαφρυντικό», λέει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η νικήτρια του Big Brother αποκάλυψε και γιατί δεν την έχουμε δει μέχρι στιγμής καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Μου άρεσε πάρα πολύ η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά. Έχω κάνει δύο αστικά δικαστήρια μετά το Big Brother. Υπήρξε κόσμος που με είδε στην τηλεόραση και με επέλεξε. Δεν έχω παράπονο με το φλερτ, με φλέρταραν και πριν το Big Brother και μετά. Μου στέλνουν πολλά δώρα, χρυσαφικά, ρούχα, παπούτσια, καπέλα, μαγιό. Επειδή θέλω να κάνω ξανθά παιδιά, γι’ αυτό ψάχνω και ξανθό άντρα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Για την σάτιρα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε: «Όταν η σάτιρα γίνεται προσωπική επίθεση και αφορά και την ιδιότητά μου ως δικηγόρος, εκεί είμαι κάθετη, κατηγορηματική, δεν αναγνωρίζω κανένα ελαφρυντικό».

Για τον Νίκο Μουτσινά, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε: «Να ρωτήσετε τον ίδιο για πέρυσι. Με είχαν προσκαλέσει πέρυσι, μου το ακύρωσαν εκείνοι. Φέτος με προσκάλεσαν και πάλι, στην πρεμιέρα, τους ευχαριστώ πολύ, αλλά αρνήθηκα. Καλύτερα που δεν πήγα».