Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πάλι μας χώρισαν… 12 χρόνια μαζί, κάποια στιγμή σου λέει…»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Νομίζω πως είναι το παιχνίδι έτσι. Να το γράφουν μέχρι κάποια στιγμή, σου λέει δεν μπορεί, θα χωρίσουν...»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή την παράσταση «Το δείπνο» που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρόσφατη διαδικτυακή απάτη που συμπεριέλαβαν τόσο το δικό της όσο και το όνομα του συζύγου της καθώς και στις… συχνές φήμες περί χωρισμού για το ζευγάρι.

«Μου έστειλαν μηνύματα δικοί μου μα και άγνωστοι άνθρωποι πως κυκλοφορεί αυτό κι έτσι το κατάλαβα. Μπορεί να κυκλοφορούσε από πιο πριν και να μην το είχα καταλάβει. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό και δεν είμαι μόνο εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η γοητευτική ηθοποιός για τις διαδικτυακές διαφημίσεις που την ήθελαν να προτρέπει το κοινό να «πλουτίσει» όπως η ίδια.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που συχνά πυκνά την θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγο της, Φάνη Μουρατίδη, η Άννα Μαρία σχολίασε με χιούμορ: «Πρόσφατα για άλλη μια φορά έγραψαν ότι χωρίζουμε. Νομίζω πως είναι το παιχνίδι έτσι. Να το γράφουν μέχρι κάποια στιγμή, σου λέει δεν μπορεί, θα χωρίσουν. 12 χρόνια είμαστε μαζί. Θα το γράφουμε και κάποια στιγμή θα συμβεί, δεν μπορεί…»

Επίσης, παίρνοντας σαν αφορμή την ιστορία της παράστασης, η ηθοποιός μίλησε για τις ίσες θέσεις που πρέπει να έχει το ζευγάρι προς τα παιδιά του.