Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

"Δεν ξεκινήσαμε τις διαδικασίες, ήταν μόλις είχαμε πάρει την τελική απόφαση", αποκαλύπτει η ηθοποιός στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και την Ελένη Τσολάκη παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πέρασμα του χρόνου, την ψυχοθεραπεία αλλά και για τις προσπάθειες που έκαναν με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, για να υιοθετήσουν ένα παιδί.

«Μεγαλώνω πάρα πολύ όπως όλοι και χαίρομαι πάρα πολύ. Και μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία. Μου αρέσουν όλα σε αυτήν την ηλικία αλλά κυρίως τα ουσιαστικά», δηλώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Μου αρέσει ο τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είσαι στη μέση σε αυτή την ηλικία. Ξέρεις το πριν και το πριν σου δίνει και εφόδια για το μετά. Βγάζεις από τη μέση κάτι παράλογα και βαρετά άγχη που δεν σου χρειάζονται καν. Εντοπίζω τις μεγάλες διαφορές στη συνειδητοποίηση», παραδέχεται η ηθοποιός στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Είχα κάνει παλιότερα ψυχοθεραπεία αλλά μετά όταν πέθανε η μητέρα μου, είπα ότι είναι μία ευκαιρία να κάτσω και να ασχοληθώ με κάποια πράγματα. Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Παράλληλα, όσον αφορά το θέμα της υιοθεσίας και τις προσπάθειες που έκαναν με τον Φάνη Μουρατίδη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δηλώνει:

«Πιο παλιά το σκεφτόμασταν. Μέχρι να προχωρήσουμε, ήρθε ο κορονοϊός και πάψαμε να το σκεφτόμαστε. Δεν ξεκινήσαμε τις διαδικασίες, ήταν μόλις είχαμε πάρει την τελική απόφαση».