Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Με πήρε και μου είπε: θα είμαστε δύο τσιγγάνες που θα κάνουν κάτι»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει την αστεία πρόταση που της έγινε στο θέατρο.

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον Θάνατό σου Αγάπη μου», περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ1 όσα ακολούθησαν της τεράστιας επιτυχίας που είχε σημειώσει το 1997 η σειρά Ψίθυροι Καρδιάς.

«Υπήρχε ένα διάστημα που ήταν σχεδόν δύσκολο να κυκλοφορήσεις στον δρόμο. Οφείλεις να το διαχειριστείς και να το ξεπεράσεις, το πώς θα σε βλέπει ο κόσμος είναι δικό του θέμα, δεν πρέπει να σε απασχολεί. Εγώ πέρασα ένα διάστημα πιο μικρή που θύμωνα», δηλώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Μετά πέρασα στην επόμενη φάση, που έλεγα: γιατί να θυμώνω; Είναι μέρος του εαυτού μου, μέρος των πραγμάτων που έχω κάνει και ως τέτοιο πλέον το αγκαλιάζω. Πρέπει να κάνεις κι άλλα πράγματα για να το σβήσεις αλλά από την άλλη νιώθεις και τυχερός που το έζησες», εξομολογείται η ηθοποιός.

Αναφορικά με τις παρεμφερείς προτάσεις που της έγιναν αμέσως μετά το τέλος της σειράς Ψίθυροι Καρδιάς, που την ταύτισε στο μυαλό των θεατών με τον ρόλο της τσιγγάνας Ερατώς, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει:

«Κάποιες προτάσεις ήταν και λίγο αστείες, δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον. Με πήραν τηλέφωνο για ένα θεατρικό, 20 μέρες μετά τους Ψίθυρους. Τους λέω: ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω να κάνω κάτι που θα μοιάζει»

Μου λέει: όχι, δεν θα μοιάζει καθόλου, απλά θα είμαστε δύο τσιγγάνες που θα κάνουμε κάτι. Επίσης, με πήραν τηλέφωνο για επιθεώρηση, να σατιρίσω τον εαυτό μου που έκανα την τσιγγάνα».

«Μετά από αυτό, έμεινα για ένα διάστημα εκτός του χώρου. Είχα μια παράξενη διαύγεια ότι έτσι έπρεπε να γίνει και έναν φόβο ότι ήθελα λίγο να αποτραβηχτώ», παραδέχεται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.