Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ήταν το εξώφυλλο που πούλησε περισσότερο απ’ όλα τα περιοδικά»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

"Μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς, πήγα και κρύφτηκα. Θέλει σοφία η επιτυχία για να τη διαχειριστείς", παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της το πρωινό της Δευτέρας 9/10 η Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο γυναίκες συζήτησαν για το πολύκροτο ζήτημα του #metoo στο ελληνικό Θέατρο, ενώ αναφέρθηκαν και στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε στα 90’s η σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς».

«Το εξώφυλλο που πούλησε περισσότερο απ’ όλα τα περιοδικά ήταν εκείνο που είχα κάνει για τους Ψίθυρους Καρδιάς. Ήμουν 22 χρονών, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία, με τρόμαξε», είπε αρχικά επί του θέματος η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις: αυτοί που καβαλάνε το καλάμι και εκείνοι που πάνε να κρυφτούν. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι καλή, εγώ πήγα και κρύφτηκα. Θα ‘θελα να το ‘χω βιώσει λίγο παραπάνω, να μη με αναγκάσει να κρυφτώ τόσο πολύ αλλά δεν είσαι πάντα έτοιμος για κάτι τέτοιο», υπογραμμίζει η γνωστή ηθοποιός.

«Σήμερα ίσως να το απολάμβανα λίγο παραπάνω. Θέλει σοφία η επιτυχία για να τη διαχειριστείς, δεν είναι απλό πράγμα», επισημαίνει στη συνέχεια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Είχα τηλεοπτική πρόταση για φέτος αλλά δεν ήταν κάτι που με ενθουσίασε. Παρ’ όλα αυτά γίνονται πολύ ωραίες δουλειές – όχι όλες – αλλά νομίζω ότι εξελίσσονται τα πράγματα στην τηλεόραση», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.