Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο και του ζητούσαν να πει αστεία»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ιδανικός συνεργάτης. Όταν μιλάς για εκείνη, ακούγονται όλα υπερβολικά», λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η ηθοποιός μίλησε για τους έφηβους γιους της, την αναγνωρισιμότητα και τη συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη.

«Με τον σύζυγό μου θα θέλαμε να κάνουμε μαζί κάτι θεατρικό υπό κατάλληλες συνθήκες. Οι γιοι μας διανύουν την περίοδο της εφηβείας και όλα είναι κανονικά, συνηθισμένα. Στα περισσότερα σπίτια, πιστεύω ότι η μητέρα είναι το “ανάχωμα”», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Για την αναγνωρισιμότητα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σχολίασε: «Η αναγνωρισιμότητα δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο στην προσωπική μου ζωή, ίσως μόνο αρνητικό. Στην επαγγελματική μας ζωή ως καλλιτέχνες η αναγνωρισιμότητα είναι απαραίτητη. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση πολλές φορές εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας. Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα ήταν με έναν φίλο μου που ήταν πολύ άρρωστος και του ζητούσαν στο νοσοκομείο να πει αστεία».

Κλείνοντας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ιδανικός συνεργάτης. Όταν μιλάς για εκείνη, ακούγονται όλα υπερβολικά. Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Για το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν λέω ποτέ. Μπορεί να προκύψει κάτι που να με ενδιαφέρει».