Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Ψίθυρους Καρδιάς – «Τα κορίτσια στα Λιόσια μού κρατούσαν μούτρα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Θυμάμαι ότι σε ένα γύρισμα όπου έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα σε μία σπηλιά και έκανε πολύ κρύο, ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε κι αυτός για να μας στηρίξει», λέει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς” διηγήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Οι Ψίθυροι Καρδιάς είχαν ξεπεράσει το 76% στην τηλεθέαση, αλλά εμείς δεν το βιώναμε, μας το μετέφερε ο Μανουσάκης που πανηγύριζε στα γυρίσματα. Θυμάμαι ότι σε ένα γύρισμα όπου έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα σε μία σπηλιά και έκανε πολύ κρύο, ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε κι αυτός για να μας στηρίξει. Η σειρά είχε πάρα πολλές δύσκολες σκηνές. Θυμάμαι το κρύο, τα δύσβατα μέρη και εμένα να προχωράω συνέχεια ξυπόλητη σε αυτά τα γυρίσματα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε στη συνέχεια: «Χρειάστηκε αρκετές φορές να μας φυγαδεύσουν λόγω του κόσμου. Μια φορά ήμασταν σε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα και είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος που φώναζε τα πραγματικά ονόματά μας».

«Η μεγάλη επιτυχία της σειράς οφείλεται στο σενάριο, τους χώρους των γυρισμάτων που ήταν πραγματικοί και τη χημεία μεταξύ μας. Η σκηνή που η Ερατώ κοιτιέται γυμνή από τη μέση και πάνω στον καθρέφτη προκάλεσε μούτρα στα κορίτσια στα Λιόσια που κάναμε τα γυρίσματα. Για να μην αισθάνονται προσβεβλημένες το διορθώσαμε», πρόσθεσε επίσης η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμους θυμήθηκε πως την ώρα που βρίσκονταν στο γύρισμα έγινε μία απαγωγή, με τον σκηνοθέτη της σειράς να παρεμβαίνει και να συνεχίζεται ο αρραβώνας.