Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου, το θεωρούσα αρνητικό»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

"Το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό, ήθελα να με διακρίνουν επειδή είμαι έξυπνη" είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της όταν έχασε τη μητέρα της, την εφηβεία των παιδιών της, αλλά και ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο που περνά. Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως είναι κοντά 50 ετών και δεν αγχώνεται για την εικόνα της αλλά για την υγειά της.

«Θέλω να δείχνω καλά. Οι φωτογραφίες όλες που βγαίνω είναι χάλια – βλέπω άλλες γυναίκες που το κάνουν καλά, δεν το έχω πολύ με όλο αυτό».

Όπως είπε, πιστεύει πως θα χάσεις δουλείες επειδή μπορεί να είσαι πολύ ωραίος, όπως θα χάσεις δουλείες, και επειδή είσαι άσχημος.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα παιδιά της. «Αλλά το ίδιο πράγμα είναι. Δηλαδή δεν σημαίνει κάτι, είναι μια ταμπέλα. Εμείς δυσκολευόμαστε με τα παιδιά όσο μεγαλώνουν που αρχίζουν να φεύγουν από κοντά μας. Πάντα οι γονείς αγχώνονται για τα παιδιά τους».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε πως δεν θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να υποδείξει στο παιδί της τι εργασία θα ακολουθήσει. «Με ποιο δικαίωμα θα έλεγα στο παιδί μου τι δουλειά θα ακολουθήσει; Αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί με γεια τους, με χαρά τους».

Ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκοίλια που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της έως σήμερα. «Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου. Μου λείπει η επαφή, να της πω κάτι που έκαναν τα παιδιά, τα μικρά τα αυτονόητα, τα καθημερινά. Πιτσιρίκα δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου. Το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό, ήθελα να με διακρίνουν επειδή είμαι έξυπνη».

Η πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.