Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Αυτό το στοιχείο αγαπάω στον Φάνη αν και τον βασανίζει»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Σε τρυφερή εξομολόγηση η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τον Φάνη Μουρατίδη.

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha, με αφορμή την παράσταση Good People στο θέατρο Αποθήκη. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην σχέση και την καθημερινότητα με τον σύντροφο της, Φάνη Μουρατίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι διαφορές μας με τον Φάνη δεν είναι ουσιαστικές. Αφορούν απλά άλλες απόψεις για κάποια πράγματα που είναι φυσιολογικό και προαπαιτούμενο κατ’ εμέ. Γιατί αν έχεις ακριβώς τις ίδιες απόψεις, ταιριάζεις σε όλα, συμφωνείς με όλα θα βαρεθείς πολύ γρήγορα. Στην ουσία όμως δεν έχουμε διαφορές. Δηλαδή αισθητικά δεν διαφέρουμε, ούτε ηθικά διαφέρουμε. Στα ουσιαστικά συμφωνούμε πολύ».

«Φυσικά και τον θαυμάζω πολύ σαν ηθοποιό. Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που να μην τον θαυμάζω, δεν θα γινόταν. Άλλο αν τον κρίνω και με κρίνει αυστηρά, γιατί έτσι πρέπει, αλλά φυσικά και τον θαυμάζω» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.

«Ο Φάνης έχει κάτι που ταλαιπωρεί πολύ τον ίδιο αλλά για μένα είναι αυτό που αγαπάω πραγματικά σ’ αυτόν, αν και τον βασανίζει. Έχει μια παιδικότητα στην αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων που δεν φαίνεται απ’ έξω αλλά στα δικά μου μάτια είναι πιο αθώος από μένα. Εκείνον τον ταλαιπωρεί, εμένα με γοητεύει αυτό το στοιχείο» υπογράμμισε τρυφερά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.