Άννα Μαρία Λογοθέτη: Έτσι βρέθηκε στο …3 2 1 ΑΝΤ1! Γιατί απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας;

Άννα Μαρία Λογοθέτη

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη μίλησε για όλα στο Tatiana Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

[dfp_ads id=236982]

Ήταν μόλις 17 χρονών, όταν βρέθηκε στο 3,2,1 το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που την ανέδειξε. Η Άννα Μαρία Λογοθέτη είχε όνειρο της να πάει για σπουδές στο εξωτερικό, ωστόσο, η αυστηρότητα και το προστατευμένο περιβάλλον που είχαν δημιουργήσει οι γονείς της για εκείνη δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τα media και έστειλε στον ΑΝΤ1 βιογραφικό με σκοπό να την πάρουν ως παρουσιάστρια στο ANT1 satellite μιας και μιλούσε άπταιστα τα αγγλικά. Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς, όταν είπε ναι στην πρόταση που δέχτηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη αποκάλυψε την ηλικία της!

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη μίλησε ακόμα στην Tatiana Live για την εικόνα της σέξι γυναίκας που είχε περάσει στο κοινό…

«Μπορεί να φαινόμουν σαν εικόνα μια πολύ σέξι teenager, αυτή η εικόνα όμως δεν σημαίνει ότι ήταν και του χαρακτήρα μου. Έκανα ένα show, ήταν ένα παιδικό όνειρο. Εγώ ούτε καν, διασκέδαζα μέσα από αυτό. Οπότε δεν το είχα ότι «α, είμαι και πολύ ωραία γυναίκα και όλοι οι άντρες πέφτουν στα πόδια μου.  Η πρώτη μου επαφή με άντρα ήταν στα 20 μου. Λίγο πριν γίνω 20. Εγώ το φλερτ τω 16 -17 το έκανα με τρία χρόνια καθυστέρηση. Ήταν η καψούρα η εφηβική μου. Αφού τελείωσα το σχολείο του λέω «τι θα γίνει τώρα;» Πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε, γιατί ήταν στο εξωτερικό σπούδαζε.»

Όσο για την απόφαση της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, η ίδια αποκάλυψε πως…«Επειδή ήμουν 10 χρόνια σχεδόν σε αυτή τη δουλειά, κάποια στιγμή μπούχτησα. Ωρίμασα κιόλας. Άρχισα να βλέπω και πράγματα που δεν μου άρεσαν και συμπεριφορές ανθρώπων που δεν μου άρεσαν» εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Tatiana Live.

Δείτε εδώ όσα είπε για το γάμο της που τελείωσε το 2015 και η περιπέτεια με τις κυπριακές εταιρείες!