Άννα Μαρία Ηλιάδου: «Τα λεφτά μου τα βγάζω από το Instagram»

Άννα Μαρία Ηλιάδου

«Δεν έχω πολλές επαφές με τον Άγγελο Μπράτη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια» δήλωσε η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την καριέρα της και το GNTM από το οποίο αναδείχθηκε.

«Δε μου έχει συμβεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά αλλά έχω ακούσει ιστορίες που με έχουν τρομάξει. Αν μου συμβεί τέτοια συμπεριφορά, θα ξέρω να την αντιμετωπίσω».

Για το modeling στη χώρα λέει: «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές δουλειές στο modeling και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις μέσω Instagram. Από εκεί βγάζω εγώ τα λεφτά μου».

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στο GNTM. «Ο Δημοσθένης από το GNTM, ήταν μεγάλος σε ηλικία και δε νομίζω ότι μπήκε στο ριάλιτι για τη μόδα. Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM, μου φαίνεται ωραία. Η Βίκυ Καγιά θα είναι σα να μην έλειψε ποτέ».

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω πολλές επαφές με τον Άγγελο Μπράτη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια». Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει κάποια σχέση στην προσωπική της ζωή. «Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου».