Άννα Λορένη: Παραδέχτηκε πως είπε ψέματα για την ηλικία της!

Άννα Λορένη

"Όταν πήγα στο παιχνίδι, είπα στο τρέιλερ ότι είμαι 30 χρονών. Σε εκείνη τη φάση ήμουν..."

Ένα περίπου χρόνο πριν, η Άννα Λορένη συμμετείχε στο πρώτο Power of Love και είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από την πραγματική της ηλικία. Μάλιστα τότε ο Παναγιώτης Θεόφιλος με τον οποίο είχαν γίνει ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, δεν είχε κρύψει την ενόχληση του για τα σχόλια που γίνονταν στα social media και την είχε υπερασπιστεί λέγοντας στην κουβέντα του με τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη: «Παράδειγμα λένε για διαφορά ηλικίας. Σε αυτό εγώ φταίω που μικροδείχνω. Θα κάτσω εγώ να αποδείξω ότι δεν είναι; Είναι γελοία αυτά τα πράγματα. Για το θέμα της ηλικίας της Άννας δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε ήταν 40, 50, 60, 70. Από τη στιγμή που μου αρέσει ο χαρακτήρας της και μου αρέσει αυτό που βλέπω, δεν με απασχολεί καθόλου. Αλλά σίγουρα είναι 30 και είμαι 29 να το ξέρετε».

Το βράδυ της Πέμπτης η Άννα Λορένη, καλεσμένη The 2night Show του Γρηγορη Αρναούτογλου παραδέχτηκε πως είχε πει ψέματα για την ηλικία της και πως ο λόγος ήταν ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των αντρών στο σπίτι του Power of Love.

«Όταν πήγα στο παιχνίδι, είπα στο τρέιλερ ότι είμαι 30 χρονών. Σε εκείνη τη φάση ήμουν 32. Έγινε όμως πάρα πολύ μεγάλος ντόρος. Το έβλεπα καθημερινά και έλεγα ουάου. Έλεγαν 40 -45. Στο παιχνίδι μπήκα 32-33. Απλά το λέω για όσους είχαν τόση ανάγκη να μάθουν.

Θα σου πω την αλήθεια. Είχαμε ψιλοδεί μέσα στο παιχνίδι τα αγόρια και ήταν όλα μικρά σε ηλικία και λέω που πάω; Υπήρχε ένας παίκτης ο οποίος ήταν μεγαλύτερος, αλλά τον ήξερα και από πριν», αποκάλυψε η Άννα Λορένη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!