Άννα Κουτσαφτίκη: «Τον έχασα όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ»

Άννα Κουτσαφτίκη

"Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ούτε το πένθος ούτε και ακριβώς την χαρά της σύλληψης" ομολογεί η Άννα Κουτσαφτίκη.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Κουτσαφτίκη με αφορμή τόσο την τηλεοπτική όσο και την θεατρική της παρουσία αυτή τη σεζόν. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και τη στιγμή που αυτή συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Κουτσαφτίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν έχασα τον πατέρα μου. Ήμουν στην ηλικία των 30 περίπου, η οποία είναι ούτως ή άλλως μια μεταβατική περίοδος. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ γιατί ταυτόχρονα ήμουν και έγκυος στην κόρη μου».

«Οπότε δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ούτε το πένθος ούτε και ακριβώς την χαρά της σύλληψης και τα λοιπά. Ήταν ένα πράγμα πολύ έντονο και περίεργο. Μετά την γέννα ήταν και οι ορμόνες και ήταν μια έντονη περίοδος για μένα. Αλίμονο όμως αν δεν περνάμε και από αυτές τις περιόδους».

«Από όλο αυτό βγήκα με πίστη στον εαυτό μου, πίστη στον Θεό και δουλειά. Πάντα με βοηθάει η πίστη μου στον Θεό. Από μικρή είχα ένα άνοιγμα προς τα πάνω. Δεν ξέρω, έτσι συνέβη από την μικρή μου ηλικία» πρόσθεσε, ακόμα, η Άννα Κουτσαφτίκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.