Άννα Κουτσαφτίκη: «Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά της Μουρμούρας»

Άννα Κουτσαφτίκη

"Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, δεν ξέρω αν έχουμε φάει και τον... Φώσκολο" ανέφερε χιουμοριστικά η Άννα Κουτσαφτίκη

Στον καναπέ της εκπομπής «Δύο στη Μία» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου η Άννα Κουτσαφτίκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αποκαλύπτοντας μάλιστα λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά. Δεν ξέρω αν έχουμε φάει και τον Φώσκολο» ανέφερε χιουμοριστικά η Άννα Κουτσαφτίκη, ενώ σε ερώτηση για το εάν θα υπάρξει και 11ος κύκλος απάντησε: «Γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά, η 10η της σειράς, είναι λίγο επετειακή, αλλά πάντα αφήνουμε και ένα παράθυρο ανοιχτό, γιατί πάμε καλά. Ο κόσμος συνεχίζει και το αγκαλιάζει το σήριαλ, οπότε δεν ξέρω».

Ποια είναι η σχέση της με τον ρόλο της Ξένιας που υποδύεται και ποια η άποψή της για τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Μπάμπη;

Η Άννα Κουτσαφτίκη απαντά: «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι του θεάτρου και ξαφνικά τα τελευταία έξι χρόνια κάνουμε τηλεόραση. Είμαστε καινούριοι σε αυτό το άθλημα και έχουμε πολύ μεγάλη χαρά» και σημειώνει: «Και ο Σπύρος και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση με τους ρόλους που υποδυόμαστε, αλλά καμία. Ας πούμε εγώ δεν είμαι καθόλου της οργάνωσης, δεν είμαι καθόλου πρακτική».