Άννα Κουρή: «Το MEGA απέρριψε τους “Μεν και οι Δεν” γιατί…»

Άννα Κουρή

"Η καριέρα μου μετά τους “Μεν και οι Δεν” γύρισε..."

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» , η Άννα Κουρή, μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μετά τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «οι Μεν και οι Δεν», αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της.

«Η καριέρα μου μετά τους “Μεν και οι Δεν” γύρισε στο πιο εμπορικό, πριν έκανα πιο κουλτουριάρικα πράγματα στο θέατρο. Όταν βγήκε το σήριαλ δεν το περιμέναμε ότι θα κάνει επιτυχία! Ήμασταν οι outsiders! Το είχαμε πάει στο MEGA και δεν το είχε δεχτεί γιατί είχε μόνο άγνωστους και έλεγαν ότι δε θα έχει επιτυχία! Τελικά το πίστεψε ο ΑΝΤ1 και το πήρε, κάναμε ένα χρόνο πριν ξεκινήσει το σήριαλ πρόβα, όποτε το είχαμε βρει πριν τα γυρίσματα στις πρόβες. Ο κόσμος με “παραταύτησε” με τη Βάνα, μου πρότειναν συνέχεια τα ίδια πράγματα στην τηλεόραση. Για μένα δεν έχει ενδιαφέρον όταν έχεις κάνει κάτι τόσο πετυχημένο να επαναλάβεις το ίδιο, το έκανες και τελείωσε. Θα μου άρεσε να παίξω και σε κάτι πιο δραματικό, θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω άνετα.

Η Τερέζ δεν ήταν μέσα στο σήριαλ αλλά επειδή ήταν η προέκτασή μου, είπε η Τζόυς Ευείδη να την βάλουμε. Η Τερέζ ήταν ασφαλισμένη και πληρωνόταν μέσα από εμένα στο όνομα μου, ήταν και ένας τρόπος να μου γίνει και μια αύξηση.

Είμαι παντρεμένη 16 χρόνια και ήμασταν και αλλά 10 χρόνια πριν μαζί. Έχουμε μια ισορροπία στο γάμο μας, για να είμαστε ακόμα μαζί χωρίς παιδιά. Ήταν επιλογή μας να μην κάνουμε παιδιά, κάποια στιγμή όταν το συζητήσαμε κανείς από τους δυο δεν ήταν φανατικός, όποτε το αφήσαμε. Στο νοικοκυριό δεν είμαι καλή, όποτε ορισμένα πράγματα τα κάνει μόνο ο άντρας μου γιατί νομίζω ότι εκνευρίζεται όταν τα κάνω εγώ επειδή τα κάνω λίγο χάλια.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!