Άννα Κουρή: «Ήταν από πίσω μου στον μπουφέ ο Βλάσσης Μπονάτσος και την άλλη μέρα έγραφαν ότι είχαμε σχέση»

Άννα Κουρή

«Εμείς θέλαμε να κάνουμε remake των Μεν και Δεν, αλλά δεν ήθελε ο Χάρης», είπε η Άννα Κουρή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Άννα Κουρή. Η ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», τους Μεν και Δεν, αλλά και τον έρωτα που της είχαν χρεώσει με τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι στο ‘’Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη’’. Είναι και η κ. Ντενίση που το έγραψε και το σκηνοθετεί. Έχω εντυπωσιαστεί. Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα πάμε πιθανότατα στον Στέλιο Μάινα. Είναι παράδοση εδώ και πολλά χρόνια. Είχαμε χαθεί για λίγο, αλλά τα τελευταία 15-20 χρόνια είμαστε κολλητοί. Τα πιο ωραία Χριστούγεννα ήταν στην Αφρική με την οικογένειά μου.

Μου έλειψε η τηλεόραση, αλλά δεν φταίω εγώ, δεν είχα προτάσεις. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω εγώ τηλέφωνο και να ζητήσω ρόλο, ντρέπομαι. Δεν μου μείνανε χρήματα από τη δουλειά της υποκριτικής. Τότε που κάναμε μεγάλη επιτυχία παίρναμε τον βασικό. Σε εμένα δεν εξαργυρώθηκε καθόλου η επιτυχία των Μεν και Δεν», είπε αρχικά η Άννα Κουρή.

Η Άννα Κουρή είπε στη συνέχεια για τα σκυλάκια της: «Όταν πέθανε η Τερέζ, είχα τον γιο της, αλλά όταν χάθηκε και αυτός, ήταν μεγάλο το σοκ και για δυο χρόνια δεν μπορούσα να σκεφτώ για σκύλο. Κάποια στιγμή είδα στο δρόμο τον Ορφέα, ήταν εγκαταλελειμμένος και με προέτρεψε ο άνδρας μου να τον πάρουμε».

Κλείνοντας, η Άννα Κουρή είπε: «Εμείς θέλαμε να κάνουμε remake των Μεν και Δεν, αλλά δεν ήθελε ο Χάρης. Τώρα νομίζω έχουν παραπεράσει τα χρόνια, θα κάνουμε τους παππούδες; Σε μια εκδήλωση παλιά, ήμουν στο μπουφέ και από πίσω μου ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσος και την άλλη μέρα έγραφαν ότι είχαμε σχέση».