Άννα Καψάλη: «Οι άστεγοι στη Νέα Υόρκη ντύνονται πιο σικ από την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη»

Άννα Καψάλη

«Δεν γνωρίζω την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, όταν εγώ ήμουν στα περιοδικά, αυτή δεν υπήρχε», είπε η Άννα Καψάλη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε η Άννα Καψάλη, η οποία σχολίασε το φετινό Fame Story, αλλά και την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

«Όταν έκανα το Fame Story το 2006 γινόταν χαμός, φορούσα γυαλιά και κρυβόμουν, γιατί ερχόντουσαν όλοι πάνω μου για αυτόγραφα. Με αναγνωρίζουν ακόμα στο δρόμο. Είχα τότε και κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα και αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα την τηλεόραση», είπε αρχικά η Άννα Καψάλη.

Η Άννα Καψάλη είπε στη συνέχεια: «Ο Fipster είναι μια μιντιακή προσωπικότητα χωρίς λόγο ύπαρξης. Είναι πολύ μικρός για καθηγητής και χωρίς εμπειρία. Δεν γνωρίζω την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, όταν εγώ ήμουν στα περιοδικά, αυτή δεν υπήρχε. Το τζιν με γύρισμα δέκα πόντων που φορούσε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη το πουλούσε ένα μαγαζί πριν τέσσερα χρόνια. Οι άστεγοι στη Νέα Υόρκη ντύνονται πιο σικ από την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη».

Κλείνοντας, η Άννα Καψάλη ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια κουκλάρα κι έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Σαν παρουσιάστρια είναι κρύα και είναι λογικό, είναι μοντέλο, δεν είναι παρουσιάστρια. Δεν ξέρω γιατί την επέλεξαν στο Shopping Star».