Άννα Φόνσου: Πήγαν να την κλέψουν, τους τάισε σούπα, τους κοίμησε και… τους έσωσε τη ζωή

Άννα Φόνσου

Η Άννα Φόνσου αποκαλύπτει για πρώτη φορά μία συγκλονιστική ιστορία

Καλεσμένη στην εκπομπή «Studio 4» βρέθηκε η Άννα Φόνσου. Η σπουδαία ηθοποιός κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, τη συμβολή της στο «Σπίτι του Ηθοποιού» αλλά και ένα συγκλονιστικό περιστατικό που της έτυχε πριν χρόνια στο σπίτι της.

«Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα;, εγώ περίμενα τον άντρα μου. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε» διηγείται η Άννα Φόνσου, όταν δύο άντρες επιχείρησαν να τη ληστέψουν στο σπίτι της αλλά εκείνος αποδείχθηκε γνωστός της.

Η ηθοποιός συνέχισε την ενδιαφέρουσα ιστορία της, λέγοντας: «Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα. Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα; Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω πότε το άρχισες βρε Δημήτρη το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους «λέω πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο».

«Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω απ’ την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω «Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά». Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει «η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;» λένε αυτοί «Θα πάμε». Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά.»

Στη συνέχεια αφηγήθηκε και ένα ακόμη περιστατικό, όταν ένας άντρας επιχείρησε να τη ληστέψει στον δρόμο. «Να πάρε αυτό το 50ρικο, δεν έχω παραπάνω», του είπε η ηθοποιός, ενώ όταν εκείνος την αναγνώρισε της απάντησε: «Α είστε η Άννα Φόνσου! Δεν θέλω λεφτά από εσάς».