Άννα Φόνσου: «Οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά και θα βρουν τη λύση τους» – Άλαλος ο Γιώργος Λιάγκας

Άννα Φόνσου

"Όλος αυτός ο αφορισμός και η ταμπέλα ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι πλούσιοι, ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι φτωχοί, από πού προκύπτει αυτό;", αναρωτιέται ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Άννα Φόνσου ρωτήθηκε στο Πρωινό από την Φαίη Φώτου για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία και η απάντηση που έδωσε ήταν κάπως… ιδιαίτερη. Ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντάς το, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί, οι άνθρωποι οι άλλοι τι κάνουν. Με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε μέρα τα εγκλήματα που γίνονται, παρά να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους. Οι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν, ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo.

Πιστεύω ένα παιδί όταν γεννηθεί πρέπει να έχει τη μάνα του και τον πατέρα του. Τουλάχιστον όταν γεννηθεί. Μετά όταν χωρίζουν είναι δικό τους πρόβλημα. Τη λέξη μαμά και μπαμπά που λέει το παιδάκι, πρέπει να είναι η μαμά του και ο μπαμπάς του. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα παιδί να λέει Α, Μπε, Μπα, Μλομ ποια είναι η μαμά μου.

Για την παρένθετη μητέρα… 9 μήνες που έχεις ένα παιδάκι μέσα σου πώς μπορείς να το δώσεις μετά; Επειδή μπορεί να σου πάρει ένα διαμέρισμα κάποιος ή να σου δώσει κάποια λεφτά;», δήλωσε η Άννα Φόνσου.

«Εγώ αυτό που απορώ είναι που είπε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά και θα βρουν τον τρόπο να κάνουν παιδιά. Δεν το κατάλαβα αυτό. Τι σημαίνει έχουν λεφτά; Όλος αυτός ο αφορισμός και η ταμπέλα ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι πλούσιοι, ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι φτωχοί, από πού προκύπτει αυτό; Δεν το κατάλαβα αυτό», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.