Άννα Φόνσου: «Ο Τάκης Μπουγάς έκανε τυχαία εξετάσεις κι ήταν γεμάτος καρκίνο»

Άννα Φόνσου

"Με εντυπωσίασε που την παραμονή της κηδείας με έπαιρναν οι τραγουδιστές και με ρωτούσαν τι ώρα είναι η κηδεία. Τον χάσαμε και δεν ήρθε κανένας βέβαια" δήλωσε η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου και μίλησε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Τάκη Μπουγά.

«Ήταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος, ταπεινός και μεγάλης αξίας. «Έφυγε» ξαφνικά κι ανέλπιστα σε ένα μήνα και διαχειρίστηκε το θάνατό του. Ο Τάκης πήγε τυχαία να κάνει εξετάσεις από τη γκρίνια τη δική μου. Ήμασταν πολύ φίλοι, ήταν ο άνθρωπός μου. Πήγε, έκανε ακτινογραφία θώρακος και βγήκε ο γιατρός κι είπε ότι ήταν γεμάτος καρκίνο. Δεν το άκουσε ποτέ ο Τάκης» είπε η Άννα Φόνσου.

«Πήγα εγώ κι η αδερφή του και μας είπαν ότι ο Τάκης είναι χάλια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπε στο γιατρό ότι θέλω να διαχειριστώ μόνος μου το θάνατό μου, μην πείτε τίποτα στην Άννα. Με εντυπωσίασε που την παραμονή της κηδείας με έπαιρναν οι τραγουδιστές και με ρωτούσαν τι ώρα είναι η κηδεία. Τον χάσαμε και δεν ήρθε κανένας βέβαια.» είπε η Άννα Φόνσου.