Άννα Φόνσου: «Η Καίτη Φίνου είναι μόνη της, δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το Σπίτι του Ηθοποιού»

"Δεν έχει οικογένεια, δεν έχει τίποτα" υπογράμμισε η Άννα Φόνσου για τη συνάδελφο της.

Η Άννα Φόνσου έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το Σάββατο στο Μεγάλο Κανάλι. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Στέφανος Κασσελάκης ψηλός είναι, σταρ είναι. Δηλαδή για να πω πως μου φάνηκε ο Κασσελάκης και για να έχω άποψη, πρέπει να τον δω να μιλάει μια φορά πολιτικά. Πρέπει να τον δω μια φορά να ξέρει το πρόγραμμα του. Έτσι θα μπορούσα να έχω άποψη. Τώρα, δεν έχω καμία άποψη εκτός από αυτό βλέπω. Την εμφάνιση του, ευγενικό παιδί είναι, είναι απλός, μπαίνει στο μετρό. Αν τα κάνει αυτά και τα αισθάνεται, μπράβο του. Αν όμως τα κάνει για να μας εντυπωσιάσει…».

«Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι μια δικιά μου ιδέα που φιλοξενούμε παιδιά που σπουδάζουν σε δραματικές σχολές και έχουμε τρεις – τέσσερις ανθρώπους μεγάλους. Τώρα, η Καίτη Φίνου δεν είναι μεγάλη αλλά είναι μια γυναίκα που είναι μόνη της και αν φύγει από δω… είναι μόνη της».

«Δεν έχει οικογένεια, δεν έχει τίποτα οπότε δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από εδώ, από το Σπίτι του Ηθοποιού, η Καίτη. Αφιερώνει πολλές ώρες στην τεχνολογία, λιγότερο στο να κάθεται έξω στον κήπο γιατί της αρέσει να βλέπει τα social media. Είναι ευτυχισμένη» συμπλήρωσε, επίσης, η Άννα Φόνσου στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.