Άννα Φόνσου: «Για τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω ακούσει φοβερά πράγματα, είναι εξαίρετος ηθοποιός»

Άννα Φόνσου

Η Άννα Φόνσου τοποθετείται για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την επικείμενη επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι.

Η σπουδαία ηθοποιός τοποθετήθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε και στις δικές της εμπειρίες από άλλους σκηνοθέτες στο παρελθόν.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός. Εγώ δεν έτυχε να δουλέψω μαζί του και να γευτώ όλα αυτά που λένε για εκείνον. Έχω δουλέψει όμως με σκηνοθέτες που ήταν πολύ αυστηροί αλλά επειδή μου έλεγαν πολύ καλά πράγματα δεχόμουν την αυστηρότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό φακό, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Για τον Γιώργο δεν έχω ακούσει φοβερά πράγματα που να του απαγορεύουν να εμφανίζεται στη σκηνή. Είναι ένας ηθοποιός με πολλά προσόντα, έχει σπουδάσει, δεν είναι τυχαία σκηνοθέτης. Έχει δώσει όλα του τα λεφτά για το θέατρο».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Τάσος Τεργιάκης στάθηκαν στη συνέχεια επικριτικοί απέναντι στις δηλώσεις της Άννας Φόνσου, παρατηρώντας ότι μάλλον η ηθοποιός δεν θεωρεί και πολύ σοβαρές τις καταγγελίες των 6 γυναικών συναδέλφων της εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και πως το τι θεωρεί ο καθένας «φοβερό» είναι εντελώς προσωπικό και υποκειμενικό.