Άννα Φόνσου για πασίγνωστο ηθοποιό: «Μου είπε: δεν θέλω να αυτοκτονήσω, νιώθω μοναξιά και δεν έχω φίλους»

Άννα Φόνσου

Η σπουδαία ηθοποιός αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την απόφασή της να ιδρύσει το "Σπίτι του Ηθοποιού".

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η Άννα Φόνσου. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου παραδεχόμενη πως οι ημέρες των γιορτών δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ίδια, ενώ αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από την απόφασή της να ιδρύσει το «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Μελαγχολώ τις γιορτές, δεν τις πάω. Δεν τις πήγαινα από παιδί αλλά όσο μεγαλώνω δεν τις πάω καθόλου, γιατί χάνω και ανθρώπους δικούς μου και χωρίς να το θέλω σκέφτομαι πώς περνούσαμε τα Χριστούγεννα μαζί, πώς ήταν τότε και πως δεν υπάρχουν πια αυτοί οι άνθρωποι», εξομολογείται η Άννα Φόνσου.

«Δεν μου αρέσει. Συνήθως φεύγω. Τώρα θα το περάσω στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπου και μένω», συμπληρώνει η σπουδαία ηθοποιός για τις ημέρες των γιορτών.

«Είχαμε 25 χρόνια μπουτίκ με την αδελφή μου. Δεν ήταν ότι είχα ανάγκη από λεφτά, είχα δουλειά στην καριέρα μου απλά πλήττω πολύ εύκολα και με τον εαυτό μου. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι απλά να ακουστώ», ανέφερε στη συνέχεια η Άννα Φόνσου.

«Συνάντησα έναν ηθοποιό και μου λέει: δεν έχω ανάγκη από λεφτά αλλά δεν χτυπάει το τηλέφωνο, δεν έκανα φίλους, ήμουν περίεργος, αισθάνομαι μοναξιά και δεν θέλω να αυτοκτονήσω, βρε Άννα μου, εσύ που έχεις λεφτά, κάνε μας ένα καφενείο, που να είναι σαν σπίτι, να πηγαίνουμε εκεί να συναντιόμαστε και να ζητήσω και συγνώμη από κάποιους ανθρώπους», αποκαλύπτει η Άννα Φόνσου για την απόφασή της να ιδρύσει το «Σπίτι του Ηθοποιού».