Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει»

Άννα Φόνσου

«Θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά», λέει η Άννα Φόνσου.

Flashback στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρότεινε να με πάρουν στην ταινία “Περαστέ την πρώτη του μηνός” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη πάρα πολλά. Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας. Μου λείπεις πολύ Αλίκη και μέχρι σήμερα, το τηλεφώνημα στον αριθμό σου το κάνω κάθε μέρα», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου μίλησε στη συνέχεια για τον Ντίνο Ηλιόπουλο: «Με τον Ντίνο ήμασταν ερωτευμένοι και δεν με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Χρωστάω στον Ντίνο ότι με έκανε πρωταγωνίστρια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον παντρεύτηκα, ο Ντίνος άργησε να μου μιλήσει», ενώ πρόσθεσε πως «στο γάμο μου με τον Κώστα Παλτόγλου είχαμε κουμπάρους την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λαμπρό Κωνσταντάρα και αυτό ενθουσίασε τον κόσμο. Είχε τόσο κόσμο και μου είχαν ξεσκίσει το νυφικό».

Για τον Γιώργο Μαρίνο, η Άννα Φόνσου απάντησε: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι ο μονός που έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Αφού έφυγε, ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά».