Άννα Φόνσου: «Έλεγε για μένα διάφορα που δεν ήταν αλήθεια, ο καημένος, τον πήρα τηλέφωνο»

Άννα Φόνσου

"Συγγνώμη, έχουμε να ιδωθούμε 40 χρόνια, τι έχεις μαζί μου και μιλάς έτσι για μένα;" αναρωτήθηκε η Άννα Φόνσου στην τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Άννα Φόνσου όταν συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής του Action 24, «Καλύτερα αργά». Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια παραδέχθηκε πως έχει πληγές από πολλά δημοσιεύματα που γράφτηκαν στο παρελθόν και αφορούσαν το πρόσωπο της ενώ ενοχλήθηκε από τις πρόσφατες αναφορές του Τάκη Σαγιώρ.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου εξήγησε πως «με έχουν ενοχλήσει πράγματα που έχουν πει για μένα αλλά δεν το έχω δείξει. Με έχει πειράξει, ναι, πολύ καιρό με πείραζαν αυτά που έγραφαν για μένα χωρίς λόγο. Με πείραζαν αλλά δεν έχω απαντήσει ποτέ ούτε και πρόκειται να απαντήσω. Δεν απαντάω ποτέ σε δημοσιεύματα. Τώρα τελευταία είχε βγει κάποιος ηθοποιός – χορευτής, ο Τάκης Σαγιώρ και έλεγε για μένα διάφορα. Δεν ξέρω γιατί τα έλεγε».

«Οπότε, επειδή δεν ήταν αλήθεια και τα έλεγε χωρίς λόγο και επειδή τον ήξερα παλιά, αναρωτήθηκα «γιατί τα λέει τώρα για μένα;» και τον πήρα τηλέφωνο. «Συγγνώμη, έχουμε να ιδωθούμε 40 χρόνια, τι έχεις μαζί μου και μιλάς έτσι για μένα;» του είπα. Μου απάντησε ο καημένος, «αυτή τη στιγμή έχω μια συγκίνηση γιατί δεν το περίμενα ποτέ άνθρωπος να με πάρει τηλέφωνο! Αυτό όμως δεν μπορώ να στο απαντήσω». Του λέω λοιπόν «τίποτα, τα ξεχνάμε όλα και έλα αύριο στο Σπίτι του Ηθοποιού να πιούμε καφέ» και τώρα είμαστε φίλοι».

«Ναι, το ξέχασα πράγματι. Τώρα που έρχεται στο Σπίτι του Ηθοποιού και μιλάμε, ναι, μου αρέσει που μιλήσαμε γιατί είδε και αυτός «γιατί τα λέει αυτά για μένα; Τι θέλει γριά γυναίκα και ασχολείται;». Μα δεν έκανα και τίποτα αν και, εντάξει, το μεγάλη γυναίκα δεν είναι για μένα… μεγάλη γυναίκα μπορούσε να πει» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Άννα Φόνσου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.