Άννα Δημητρίεβιτς: Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση και η αλλαγή ζωής

Άννα Δημητρίεβιτς

"Δεν υπάρχει για μένα καμία πιο σημαντική δουλειά ή εργασία από αυτήν" τόνισε η Άννα Δημητρίεβιτς.

Ύστερα από μακρόχρονη τηλεοπτική απουσία, η Άννα Δημητρίεβιτς συνάντησε τον σύζυγο της, Θανάση Ευθυμιάδη στην εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σάββατο στο Μεγάλο Κανάλι. Μιλώντας στις Ρίζες, λοιπόν, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Δημητρίεβιτς εξομολογήθηκε πως «δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό σαν μια απόφαση. Νομίζω ότι όταν ήρθαν τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, κάπως από μόνο του έγινε αυτό, με τη διαίσθηση ότι δεν υπάρχει για μένα καμία πιο σημαντική δουλειά ή εργασία από το να είμαι με αυτά τα παιδιά και να τα βλέπω να μεγαλώνουν».

«Όσο τα παιδιά ήταν μικρά, είχα γνωρίσει και άλλες γυναίκες που ήταν στην ίδια δόνηση. Γυναίκες που θεωρούσαν ότι όταν είμαστε μαζί, κάτι πολύ καλό κάνουμε και δημιουργείται ένα χωριό» συμπλήρωσε η Άννα Δημητρίεβιτς στην εκπομπή του Θανάση Ευθυμιάδη, «Ρίζες» στο MEGA.

Επίσης, η γοητευτική ηθοποιός ομολόγησε πως η κοινωνία έχει ωθήσει τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη ενώ αναφέρθηκε στον κύκλο των γυναικών, όπου συγκεντρώνονται και μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους, να χορέψουν ή ακόμα και να κάτσουν στη σιωπή.