Άννα Αδριανού: «Έφτασε στο τοπ της τηλεθέασης και κάθε Πέμπτη που παιζόταν, ερήμωναν οι δρόμοι»

Άννα Αδριανού

Η Άννα Αδριανού σε μία καλλιτεχνική αναδρομή.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Αδριανού έκανε αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής και της πορείας της μέσα από το Στούντιο 4.

«Στην κρατική τηλεόραση έπαιξα σε μία σειρά του Ξενόπουλου, το Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες. Έπαιξα τον Δρόμο και τον Θυρωρό. Έφυγα και πήγα στην Ρώμη, όπου ήδη άρχισα να κάνω σενάρια για τηλεταινίες και τα έστειλα ξανά στην ΕΡΤ κι όταν γύρισα πια, υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση. Στην ιδιωτική τηλεόραση είχα τη μεγάλη χαρά να με φωνάξουν από τον ΑΝΤ1 κι έκανα τις Επιθυμίες, μια πάρα πολύ γνωστή σειρά που πραγματικά έφτασε στο τοπ της τηλεθέασης. Κάθε Πέμπτη που παιζόταν, ερήμωναν οι δρόμοι» είπε αρχικά η Άννα Αδριανού.

«Μετά από αυτό ήρθαν οι Singles, που ήταν μεν ένας guest ρόλος, αλλά πάρα πολύ εντυπωσιακός. Ήταν από τους πιο αγαπημένους μου γιατί επιτέλους μπορούσα να κάνω και μια γυναίκα που ήταν πολύ σκληρή. Μετά έγινε μια σειρά που άγγιξε πολύ τον κόσμο κι έκανε το μπαμ. Τα περίφημα Κλεμμένα Όνειρα. Ήταν 4 χρόνια. Μου λένε κυρίως για αυτό το ρόλο. Γυναίκες πιο μεγάλες μου μιλούν για τις Επιθυμίες» πρόσθεσε η Άννα Αδριανού.