Άννα Αμανατίδου: Το μήνυμα για την αποχώρηση της από το GNTM και η απάντηση της για το instagram!

Άννα Αμανατίδου

Τι λέει η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM;

Το βράδυ της Τρίτης στον ημιτελικό του Greece’s Next Top Model η Άννα Αμανατίδου αποχώρησε από το show με μεγάλη συγκίνηση για την πορεία που κατάφερε να έχει. Οι κριτές μάλιστα της επισήμαναν πως έμοιαζε να μην πίστευε ούτε η ίδια πως θα έφτανε τόσο μακριά στο GNTM. Η Βίκυ Καγιά μεταξύ άλλων της ζήτησε μάλιστα να υποστηρίξει την πρόοδο που έχει κάνει κάνοντας μια νέα – πιο φάσιον – αρχή στα social media της και συγκεκριμένα της ζήτησε να διαγράψει το instagram της. Στο μήνυμα της στο λογαριασμό της στο Faceboook η Άννα Αμανατίδου εκφράζει την χαρά της για αυτό το «ταξίδι» και απαντά σχετικά με το λογαριασμό της στο instagram:

«Αγαπημένοι μου ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι τα πιο δύσκολα …. το gntm για μένα ήταν μια έμπειρα ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν! Πάλεψα με τον εαυτό μου και ξεπέρασα και μένα την ίδια , δοκίμασα τα όρια μου!
Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι! Τελικά Αν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι!
Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω!
Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας!
Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι!
Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας! ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼
* Για μερικούς που πιστεύετε ότι έχω διαγράψει το instagram δεν διαγράφηκε από μένα την ίδια , δε θα διέγραφα ποτέ το κόπο μου !! …..🤦🏻‍♀️ Ελπίζω να ξαναπάρω τον λογαριασμό μου, θα σας ενημερώσω! 😘».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!