Άννα Αμανατίδου: Ξέσπασε η Μέγκι Ντρίο στο “Ευτυχείτε” – «Είναι διπρόσωπη…»

Άννα Αμανατίδου

«Πάντα πέταγε καρφιά για μένα κι έτσι έφτασε τέταρτη στο παιχνίδι».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Άννα Αμανατίδου, η οποία απάντησε για την Μέγκι Ντρίο και την τριάδα φωτιά. Τα όσα είπε, βέβαια, δεν έμειναν ασχολίαστα από την Μέγκι, η οποία έκανε και ορισμένους μορφασμούς βλέποντας το βίντεο με την Αμανατίδου.

«Όταν το προσπαθείς, σίγουρα έρχονται πράγματα, είναι καλό να κοιτάμε θετικά για να ευελπιστούμε στο κάτι καλύτερο και να βάζουμε στόχους και όνειρα. Με την μόνη που έλυσα τις διαφορές μου και της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα είναι η Μικαέλα. Ακόμη και τώρα μιλάμε. Θεωρώ ότι με έκριναν άνευ λόγου. Με καμία κοπέλα δεν έκανα ποτέ παρέα τόσο κοντά για να με κρίνουν και να κρίνουν την προσωπικότητά μου.

Νερό κι αλάτι για μένα, δεν θέλω να κρατήσω κακίες. Καλή επιτυχία στη Μέγκι στο νέο της ξεκίνημα… Ακούω ότι λέει πράγματα για μένα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Όσο απαντάς τόσο δίνεις αξία σε κάποια πράγματα. Είμαι εδώ για να λύσω πράγματα, αλλά όχι για να απαντήσω στην αρνητική κριτική», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Αμανατίδου.

«Αν δεν αναφερθεί, που θα αναφερθεί; Εγώ δεν την πάω προσωπικά. Πάντα πέταγε καρφιά για μένα κι έτσι έφτασε τέταρτη στο παιχνίδι. Τώρα έχει ένα κανάλι στο youtube και συνέχεια ανεβάζει παλιά βίντεο μας μέσα από το σπίτι και με σχολιάζει ακόμα. Ήταν επιθετική πίσω από τις κάμερες, μπροστά είναι… νεράιδα. Αυτό γίνεται μονίμως. Για μένα είναι διπρόσωπη.

Με έχει μπλοκάρει από παντού. Την είχα πάρει τηλέφωνο μια φορά για μια δουλειά και ήταν παρούσα και η Μικαέλα κι έλεγε μετά ότι την παίρνω τηλέφωνο και την παρακαλάω. Αυτό για τη Μικαέλα που λέει είναι ψέμα, αφού την έβριζε στο σπίτι. Καλύτερα να μη με πάρει τηλέφωνο για καφέ», είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Μετά το παιχνίδι μιλήσαμε, της είχα ζητήσει συγγνώμη για κάποια πράγματα, γιατί εντάξει η κατάσταση είχε ξεφύγει. Την κοπέλα δεν την ήξερα, τη γνώρισα στο σπίτι, απλά ήξερα ότι είχε προηγούμενα με τη Μέγκι και την Εύη. Δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλες», εξήγησε από την πλευρά της η Μικαέλα Φωτιάδη.